餐厅: 一鍋堂 (XX Arcade)
资讯:

2021-01-23 6193 浏览
天气咁冻同朋友去咗打边炉虽然系平价任食不过食物种类好多,连花胶都有得点我哋拣咗养生药膳锅都几足料药材味几出出面自助区有少量甜品同埋自助雪糕机而饮品方边选择都好多,有各种汽水同茶而我最钟意系柠檬薏米水唔太甜非包装类饮品仲有洛神花茶蔬菜非常新鲜,呢度每台客嘅枱上面都有一壶边炉汤底,方便自己去随时添加非常好个胶滑好弹牙墨鱼丸都唔错鱼皮够大块又脆身最怕食到d碎湿湿又淋咗嘅炸鱼皮鲩鱼片爽脆鲜甜蚬都新鲜弹牙,我哋之后都有追加所有牛肉品质都唔错,虽然唔系话好肥,不过都几重肉味几香口呢个价钱嚟讲真系合格以上另外牛舌爽爽地我都好钟意d虾实肉弹牙,鲜甜食咗好多只总括嚟讲呢度服务同食物水准都几好价钱亦都好抵Cp值几高值得再嚟嘅
天气咁冻同朋友去咗打边炉

虽然系平价任食不过食物种类好多,连花胶都有得点

我哋拣咗养生药膳锅

都几足料
药材味几出

出面自助区有少量甜品同埋自助雪糕机

而饮品方边选择都好多,有各种汽水同茶
而我最钟意系柠檬薏米水

墨鱼丸都唔错

鱼皮够大块又脆身

最怕食到d碎湿湿又淋咗嘅炸鱼皮

鲩鱼片爽脆鲜甜

蚬都新鲜弹牙,我哋之后都有追加

所有牛肉品质都唔错,虽然唔系话好肥,不过都几重肉味几香口

呢个价钱嚟讲真系合格以上

另外牛舌爽爽地我都好钟意