2015-02-13 2596 浏览
健康係我向來所注重既野,但係同時我知自己又係個貪令又貪吃既人。喜歡各類蔬菜既我今次見到香菇包當然就五放過啦!而係想像中既香菇包係同一般中式包一樣,只係入面換成菇粒,岩我既口味,所以今次一上菜就比左我一個大大既驚喜!3大隻令菇都以可可粉扮菇紋,菇傘下痴住一粒好可愛既菇丁!!我一如以往食包包既方法食哂層皮先,皮五見哂之後既菇就更顯可愛!殘忍既我更將傘同丁分開左!自己同自己玩完一輪之後,一於就好好試下3隻大令菇既味道!開心既係包身不甜,係單純麵粉,較為健康!但係菇入面既料就似乎太小啦!直頭見到一個大包袋裝住一小撮菇粒,希望下次食果時分量可以多d,但係菇粒方面味道清淡,相當健康!對我尼講依個包包都令我好開心,比左一個快樂既早上我,開始愉快既一日!!