2022-04-15
之前同朋友散步時經過呢到 餐廳既裝修用左好多綠色植物既元素 加上對住河景 感覺好chill 搵日黎試試佢︎ ♪︎----* 紐西蘭草飼肉眼扒配薯菜$158⭐️8/10----* 厚過我塊面皮漢堡包(經典)配薯條$88⭐️10/10----* 忌廉磨菇釀雞翼$28⭐️8/10🥩肉眼扒我們選擇了Medium 5成熟 牛扒上有一塊香草牛油唧花 塗抹在牛扒上增添油脂香氣 牛扒的生熟程度控制得宜🌱草飼牛肉質則較富嚼勁 肉味特別濃 喜歡肉味濃既可以試試 另附上薯條同燒汁 沾上燒汁味道更豐富 🍔漢堡包黎到哇一聲 舊漢堡超級厚身阿 仲厚過個包 ♥︎ 包身有微微焗烤過 有牛油香 一大口咬落去非常juicy 👅 餡料好豐富包括芝士🧀煙肉🥓蕃茄🍅沙律菜🥗超厚的漢堡扒中加入洋蔥粒增添風味 好滿足 超推薦👍🏻👍🏻👍🏻🍄雞翼外皮煎得好香同時保留了肉汁不會乾爭爭 色水好靚 🐔 入面釀入忌廉蘑菇又幾夾 整體而言用餐環境舒適 如果可以坐近落地玻璃位 望住河景更舒服寫意 ☘️ 忙裏偷閑的好選擇 🚲
----* 紐西蘭草飼肉眼扒配薯菜$158⭐️8/10
----* 忌廉磨菇釀雞翼$28⭐️8/10