2021-07-16
.食物質素:🌕🌕🌕🌕🌘打卡指數:🌕🌕🌕🌗🌑抵食指數:🌕🌕🌕🌑🌑再訪機率:🌕🌕🌕🌕🌑==============================講咗好耐終於嚟食😍依度有專人幫你烤肉,完全唔需要自己出手🤣肉質好靚+每個肉都有自己嘅醬料✨✨✨係令人感動嘅味道😭😭😭아줌마燒肉嘅水平同我地相比簡直係天差地別🙈佢哋專業到個燒肉盆一污糟少少就會即刻換咗佢👍🏻自己燒應該燒唔翻依個味🤣韓國淡水鰻魚 $400應該有成條鰻魚嘅份量😋唔係我食過最新鮮嘅鰻魚,但燒得好有水準!連我平時唔食海鮮嘅朋友到覺得好好食🤩魚肉每一邊都會燒到超級香脆,配埋紫蘇葉食完全冇咗平時魚肉嗰陣腥味!韓牛 한우 살치살 $380呢個價錢配呢個份量係有啲偏貴,但係好重牛肉味!肉質都好嫩!살치살唔係油脂多嘅部位,所以無入口即溶嘅感覺,但係油脂分佈得好靚,口感好好😚個人覺得厚切會再好食啲😋五花腩 삼겹살 $120冇乜特別,普通韓燒會有嘅味道😂建議加 $50 配個細蔬菜籃一齊食,會無咁膩🤣海鮮煎餅 해물파전 $130海鮮(魷魚)份量正常,粉漿略厚,但係煎得好香脆!配埋佢個醬都幾好食👌🏻*唔鍾意三色椒嘅朋友記得走咗佢環境🪴侍應同老闆都係韓國人+好
食物質素:🌕🌕🌕🌕🌘
五花腩 삼겹살 $120
海鮮煎餅 해물파전 $130
*唔鍾意三色椒嘅朋友記得走咗佢
環境🪴
侍應同老闆都係韓國人+好多韓國客+無間斷嘅韓國MV,我地成餐飯都被韓文包圍😂成件事好似去咗韓國旅行咁🤣🤣🤣
📍本家韓國料理
尖沙咀B2出口步行3分鐘