2014-04-09 2529 浏览
今次已经系第二次黎食!今次同样地叫左德国猪手,男友叫左安格斯牛扒我地加左餐有汤/沙律, 佢地每次个沙律汁都会有D唔同, 上次黎食系用乳酪汁, 今次系用醋, 个人喜欢乳酪汁多D, 因为佢地个醋太酸...主角出场啦~~猪手个皮甜甜地仲有少少脆, 肉质好嫩一D都唔会太咸同太鞋, 系我要再食多次嘅原因.不过太猪SO味嘅朋友就唔好拣, 因为猪味好重, 加埋垫底嘅酸菜一齐食唔太油腻~男友拣左安格斯牛扒亦都系再次叫的, 肉汁非常丰富,食完之后饱左十成...两个人拖住个胃走....***只要系同一个月内食够800蚊就可能JOIN 会员, 会员有9折!

德国咸猪手
安格斯牛扒
题外话/补充资料: 如果饮cocktail 有买一送一优惠 心太软一般
2014-03-28
等候时间
2 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日