2023-10-10 2199 浏览
用"Cobber"這個字在開飯啦搜尋, 必找到一間同區頗有名氣主店, 可惜該餐廳不接受訂座, 時常爆滿. 現在它開另一間分店, 接受訂座, 不過食物種類比主店少. 餐廳位於工廈A座1樓 木系顏色裝修 一入餐廳坐位分兩區. 客人自行掃QR code落單, 我們二人點了一份意粉, 兩個小食, 兩杯飲品, 一個窩夫. 二人食完飽飽😃意大利黑松露雞肉意粉 $116意大利粉煮到軟硬適中 有咬口, 係有黑松露味 不過不是太濃烈. 醬汁不多不少 剛剛可掛上意粉, 最特別之處居然食到明顯的甜味😅日式芝麻雞翼6隻 $68白芝麻的雞翼 配七味粉沙律醬 味道普普通通芝士焗薯蓉帶子 $78其實用馬蘇里拉芝士(Mozzarella cheese)焗什麼都冇得輸, 加上滑滑的薯蓉, 有帶子純粹係有咬口. 外表平平無奇 味道不錯.宇治綠茶蕨餅糯米窩夫配朱古力雪糕 $92窩夫真的是必叫的, 外脆內軟 口感軟糯糯. 窩夫配上抹茶醬, 另有四款(雲呢拿/朱古力/抹茶/椰子)味道雪糕選擇. 蕨餅軟硬適中. 整個窩夫水準非常高😋👍👍👍飲品叫了一杯凍鮮奶咖啡&凍薄荷朱古力咖啡最後埋單, 不知是什麼原因, 餐廳有85折優惠. 這

意大利黑松露雞肉意粉 $116

日式芝麻雞翼6隻 $68
白芝麻的雞翼 配七味粉沙律醬 味道普普通通

芝士焗薯蓉帶子 $78

宇治綠茶蕨餅糯米窩夫配朱古力雪糕 $92

飲品叫了一杯凍鮮奶咖啡&凍薄荷朱古力咖啡

最後埋單, 不知是什麼原因, 餐廳有85折優惠. 這餐廳可以再來😚😚
2023-10-03