餐厅: 捌壹壹 (奶路臣街)
资讯:

2022-08-01 110 浏览
夏天食酸菜鱼会唔会好热?咁你地可以去呢间食酸菜鱼了!佢地既招牌就系🍲冷锅酸菜鱼🐟咩叫冷锅?其实就系端上来后,唔会开火滚住食,而且本身既温度已经好啱即刻摆落口食,唔会热亲..酸菜鱼可以拣辣同唔辣,我地就叫左唔辣!一来到见到大大锅🤩 鱼肉份量好多!里面仲有菊花瓣🌻大量酸菜、芽菜、莴笋、金菇同宽粉!好足料😆 先试试鱼肉,好鲜好嫩滑!而且真系大大块!酸菜鱼汤都好好味,好鲜甜又惹味,饮左劲多碗🫣 特别见到呢锅本身唔会好多油,感觉食落唔heavy,真系可以尽情食..我地另外仲叫左份夫妻肺片,即系金钱肚、牛脷同牛𦟌,好钟意佢地既汁好惹味,金钱肚牛脷牛𦟌吸收哂酱汁好好食!而且好爽!..叫多份甜品过下口瘾先!叫左红糖桂花冰粉🍧 好香!红糖甜甜地,配搭桂花既清香,加上冻冻的冰粉,好正!..食咁多当然叫返杯野饮解下渴啦~我地叫左🌼冻杞子菊花蜜同🍋冻柑橘青柠蜜,菊花蜜好清甜,而柑橘青柠蜜咸咸甜甜咁,加埋青柠好清新!..呢间真系唔错,食酸菜鱼又多间选择了
呢间真系唔错,食酸菜鱼又多间选择了
2022-07-17
  • 必食冷锅酸菜鱼