2020-05-23 78 浏览
自己一向都好锺意去唔同地方度食汉堡,有好多餐厅都标榜自己嘅汉堡各有特色,今次我就来试呢间嘅芝士汉堡。由於我实在太期待嘅缘故,所以我另外加多左$30,整多层芝士汉堡,所以佢一嚟就嚟咗个double份量。这一份午餐是$88,另外加$30 upgrade做double。这个burger啲芝士一嚟嘅时候就已经溶晒,成个瀑布咁,净系试过享受已经爆分。牛肉食落去好多肉汁,配埋芝士,个味道就更加丰富,另外就系佢仲有一个炸洋葱圈铺喺上面,连埋沙律一齐食就Very good。另外我再叫咗一个大虾意粉,三只虾铺满晒成个碟,非常大只,意粉质感非常好,硬硬的,并没有软林林的感觉。而且香草也落得非常好,味道很多层次。之後仲叫咗佢个水牛城鸡翼,鸡翼外皮揸得香脆,而且有微辣,不错。最後便是这里的环境和优美,坐紧窗边的位置,是很不错的。

最後便是这里的环境和优美,坐紧窗边的位置,是很不错的。

2020-05-17