咁岩入屯门,无意中揾到呢间咖啡店。店内外都摆左好多植物,店内采光充足,所以都坐得几舒服。我地好好彩,一去到咁岩有位唔洗等,但见其他人都要等一阵先入得🍊🍫☕️ Orange Mocha $54必试橙皮朱古力鲜奶咖啡😋出边好似都无机会见过。卖相靓之余,三种味道都平衡得好好。连平时唔钟意饮咖啡嘅另一半都大赞👍🏻🍊☕️Oranffee $50呢杯橙啡其实都唔错,不过我略嫌个橙味抢得滞,咖啡味唔够。钟意之前喺大角咀一间咖啡店嘅橙啡多啲😛。🥗 A big breakfast $118好足料嘅Allday breakfast! 同埋佢个 Croffle牛角窝夫好好味啦🥐🍝 Black Truffle With Mushroom Spaghetti $88唔错,菇味同黑松露味都好浓,大啡菇都好Juicy😋------------------------------🌟回头指数:8/10呢间真系想回头再帮衬啦。不过店员话佢地呢间分店净系做到6月底左右,领展要收返啲舖头🥲 但佢地仲有分店系屯门码头同元朗,大家有兴趣可以去其他分店试吓

🍊🍫☕️ Orange Mocha $54
必试橙皮朱古力鲜奶咖啡😋出边好似都无机会见过。
Orange  Mocha

🍊☕️Oranffee $50
橙啡

🥗 A big breakfast $118
A  big  breakfast

唔错,菇味同黑松露味都好浓,大啡菇都好Juicy😋
黑松露大啡菇意粉

🌟回头指数:8/10