2023-03-31 88 浏览
因為同班同事10點左右先收工,搵左好多間觀塘既火鍋店都係收12點,唯獨係openrice寫著收1點,就即日打電話詢問呢間舖既營業時間,原來都可以食到12點半,試前沒了解過餐牌,淨係知道唔係吃到飽(任食)無論店舖裝修,食物味道,舒適度,服務等,只可以講非常出色,一般既吃到飽專門店都係自己出去拎飲路,有陣時想出去拎熱既飲品未必有,係吃火鍋前先送上清涼既椰青水,還有熱既玄米茶,(對於我呢d鍾意飲熱飲既客人)已表達對客人既體貼同窩心食物方面我們點左一個藥膳醉雞窩,安格斯牛,超重重重重點推介就係佢個手打蝦丸,真係咁大個人未食過咁鮮貼既蝦丸,係食落口都已經知道隻蝦好新鮮果種仲帶有鮮甜味,只可以形容樣樣野都真係好新鮮好好味雖然地點唔算太近觀塘市中心(近觀塘碼頭),負責人話呢間店開左兩個月,只可以講必定必定必定有下次,希望佢地既生意愈做愈好,誠意推介比大家相片唔多,留待各位自己親身體驗,價錢黎講非常合理,平均一位約300元左右,但比係好多既火鍋店真係出色

雖然地點唔算太近觀塘市中心(近觀塘碼頭)

2023-03-30