2023-02-23 311 浏览
见到朋友系 IG 介绍呢间店舖做紧「买一送一优惠」,呢日咁啱出嚟海港城,去睇睇先店舖系装修及茶饮设计都花上心思店舖嘅主色调采用木色同绿色,感觉自然舒适店舖有一道茶类知识墙,题上“一杯茶,饮返好心情 • 🍵A CUP OF TEA, A CUP OF PEACE☮️”茶饮可为客人提供 Refreshing, Balancing, Energetic, Relaxing, Calming & Passionate Moments客人可按所需Moment 拣选茶饮💠绿 茶 👉🏻Refreshing Moments 🏵️白 茶 👉🏻Balancing Moments 💠乌龙茶👉🏻Energetic Moments 🏵️红 茶 👉🏻Relaxing Moments 💠黑 茶 👉🏻Calming Moments 🏵️花 茶 👉🏻Passionate MomentsMenu 清楚标示每款茶饮所属茶类除咗茶饮,店舖仲有提供鸡蛋仔、健康料理、软雪糕、松饼、曲奇同Kids Drink就住「买一送一优惠」所适用嘅Tea Mocktail, Oat Tea & Classic T

店舖系装修及茶饮设计都花上心思
店舖嘅主色调采用木色同绿色,感觉自然舒适
茶饮可为客人提供 Refreshing,

客人可按所需Moment 拣选茶饮
💠绿 茶 👉🏻Refreshing Moments
🏵️白 茶 👉🏻Balancing Moments
💠乌龙茶👉🏻Energetic Moments
🏵️红 茶 👉🏻Relaxing Moments
💠黑 茶 👉🏻Calming Moments
🏵️花 茶 👉🏻Passionate Moments

Menu 清楚标示每款茶饮所属茶类

就住「买一送一优惠」所适用嘅Tea Mocktail, Oat Tea & Classic Tea, 我同朋友拣咗以下茶饮

🔸香茅茉莉|Lemongrass Cilantro Delight (Iced)
香茅➕蕃茜➕青柠➕茉莉花茶
呢个组合非常夹
香茅及蕃茜味特出,夹杂住清新嘅青柠及清香嘅茉莉花茶
朋友非常喜欢呢款带俾佢passionate moment 嘅 tea mocktail
呢杯茶饮被标示为Signature Item 真系当之无愧

🔸蜂蜜滇红燕麦奶| Honey Jig Oat (Hot)
有机蜂蜜➕红茶➕燕麦奶
各种材料嘅比例及调配都恰到好处
淡淡嘅蜂蜜味并无喧宾夺主
呢杯燕麦奶调茶好啱我心意
真系带到Relaxing Moment俾我🫶🏻
蜂蜜滇红燕麦奶| Honey Jig Oat (Hot)

总括,2杯茶饮都非常出色,饮完呢2杯茶,心情当堂靓晒🧏🏻‍♀️. 即使冇买一送一优惠,我都大力推荐俾大家,尤其系钟意饮茶同埋钟意试新combo嘅朋友. 而我就会抓紧呢个限时优惠,带多个朋友嚟再试其他茶饮喇✨✨~
蜂蜜滇红燕麦奶| Honey Jig Oat (Hot)