2021-08-25 29 浏览
經常都聽到啲朋友同事介紹,話土瓜灣有間食pizza好好味,藉住近期屯馬線開通左,就出黎試下,土瓜灣地鐵站b出口一出行5分鐘就到,地點非常方便正正就係大街工業風格嘅裝修,加上霓虹燈嘅招牌非常適合文青打卡。店內設有自助斟水區域,包括調味料(茄汁,辣椒仔,芝士粉等),還有水及湯水可以自由斟用,非常方便舒適。原件惹味烤雞沙律$59點左個沙律做前菜,一上枱超級大碟,新鮮沙律菜同大大隻嘅啖啖肉烤雞鎚,配上芝麻醬更加開胃阿 。怪獸多寶$68推介款既心心型 怪獸多寶pizza,材料好豐富(洋蔥,青椒,辣肉腸,火腿,磨菇,菠蘿,牛肉,豬肉),配上蕃茄醬既pizza皮簡直係Perfect池阿~ 重點係pizza便非常鬆脆!! 外型打卡一流又好味意大利海鮮焗飯$57好豐富嘅白汁海鮮焗飯,表面鋪滿芝士&白汁包含住蜆肉,蟹柳,蘑菇,魷魚 ,而且白汁口感香濃又creamy,完全唔會太漏既感覺。整個焗飯份量亦都適中,兩個人share食就岩岩好。
經常都聽到啲朋友同事介紹,
話土瓜灣有間食pizza好好味,
藉住近期屯馬線開通左,就出黎試下,
土瓜灣地鐵站b出口一出行5分鐘就到,
地點非常方便正正就係大街
工業風格嘅裝修,
加上霓虹燈嘅招牌非常適合文青打卡。
店內設有自助斟水區域,
包括調味料(茄汁,辣椒仔,芝士粉等),
還有水及湯水可以自由斟用,
非常方便舒適。
原件惹味烤雞沙律$59

怪獸多寶$68

意大利海鮮焗飯$57
整個焗飯份量亦都適中,兩個人share食就岩岩好。