御膳

Imperial
2020-11-23 247 浏览
一行四人上嚟坐低,叫咗个四人套餐,呢个花菇扒鹅掌餐,每位388每免加一, 当中包括麻辣卤水拼盘, 呢个卤水拼盘,好有潮州风味,食落完全系好似去咗潮州咁,食落就非常满意啦。大蚬杂菌豆腐汤, 大蚬真系冇讲错,真系好大个蚬,而且一开二, 食落仲系好有感觉,因为佢能够生汤劏一开二嚟煮汤,功夫有返上下。花雕蒸蛋白龙趸球, 白碟衬蛋白睇落就一啲都唔觉有嘢,加埋个龙趸球都系白嘅,所以上枱嘅时候,除咗见到啲配菜绿色之外,呢碟嘢真系唔觉有啲有嘢但,一匙落去嘅时候,啲蛋白蒸出嚟真系好滑㗎 ,龙趸球好滑,正。一只大肉蟹佢有几个选嘅,有花雕蒸,鸡油蛋白蒸啦,避风塘炒,姜葱炒啦,胡椒炒啦,四川香辣炒啦,咁多个炒,我哋拣咗个避风塘炒,大蟹一上碟,好味呀!蒜香扑鼻,入口香脆,几乎食蒜多过食蟹。跟住花菇扒鹅掌六份,扣得啱啱好,可以食多食都得。一个士多啤梨骨酸甜适中的士多啤梨味卜,又香又甜,所以呢个骨最紧要炸得靓脆,所以冇得弹。加个上汤匙浸时菜,食得肥腻嘢多,食番个上汤,菜青清口味, 啱啱好 。蟹油银芽炒面 ,谂住咁多嘢,食唔落啲炒面啦,点知呢个炒面 ,我哋竟然系一条都不留呀,入埋我哋个口 ,可以证明呢度啲,师傅果然有
大蚬杂菌豆腐汤,
花雕蒸蛋白龙趸球,
白碟衬蛋白睇落就一啲都唔觉有嘢,
好味呀!蒜香扑鼻,入口香脆,几乎食蒜多过食蟹。
跟住花菇扒鹅掌六份,
扣得啱啱好,
可以食多食都得。
一个士多啤梨骨
加个上汤匙浸时菜,
食得肥腻嘢多,食番个上汤,菜青清口味, 啱啱好 。
蟹油银芽炒面 ,
谂住咁多嘢,食唔落啲炒面啦,
点知呢个炒面 ,我哋竟然系一条都不留呀,入埋我哋个口 ,可以证明呢度啲,师傅果然有一手。
再有甜品系芒果布丁呢。正。个餐其实真系好抵食,价钱有咁多款供应,货价值得再回来。