佢社交平台 专页主图片幅图系有寿司刺身但系入到黎系冇㗎!入到去我问过职员点解冇嘢食,问系唔系要升级,个职员就话九月之前系有然之后就话九月之后就冇,但系唔知点解仲系用紧𠮶幅图,我净系记得我食过鸡煲牛肉仲有好少量嘅丸,仲有五款点心,但系点心食咗就唔会再添,三个人食每人都食唔到个五款,要猜情寻睇吓边个食,😢啲点心咁平我都唔知点解仲要限住人食,我当时喺度谂如果我哋分开三张枱坐系唔系每人可以有一笼点心呢?就算佢比我任食我最多咪食多一笼,真系悭到咁,做生意应该俾啲良心!我去问过职员,个职员都系黑口黑面㗎,问佢系唔系冇嘢食㗎啦?佢话出边可以任攞嘢,出面嘅任攞嘢款式好少好少,两三样炸嘢,一款辣螺肉,一款辣青口,仲有少量款式嘅丸,仲有佢话QR code落单只有封门牛可以落order,但系我哋一坐低已经有点,唔知点解到埋单走都冇嚟过一次,咁样嘅服务都唔知点解要比服务费,真心佩服呢间野个老细!自问全香港试过好多日式放题同埋自助餐放题,吸引嘅地方系多款式同选择,喺呢度食完比起食四𩠌车仔面感觉还差!入到黎好似被骗嘅感觉!完全得嬲嘅感觉,浪费咗一个美好嘅星期日!我冇谂过食虾同埋食饺子呢啲咁基本嘅打边炉嘢都要升级,
我去问过职员,个职员都系黑口黑面㗎,问佢系唔系冇嘢食㗎啦?佢话出边可以任攞嘢,出面嘅任攞嘢款式好少好少,两三样炸嘢,一款辣螺肉,一款辣青口,仲有少量款式嘅丸,仲有佢话QR code落单只有封门牛可以落order,但系我哋一坐低已经有点,唔知点解到埋单走都冇嚟过一次,咁样嘅服务都唔知点解要比服务费,真心佩服呢间野个老细!自问全香港试过好多日式放题同埋自助餐放题,吸引嘅地方系多款式同选择,喺呢度食完比起食四𩠌车仔面感觉还差!入到黎好似被骗嘅感觉!完全得嬲嘅感觉,浪费咗一个美好嘅星期日!我冇谂过食虾同埋食饺子呢啲咁基本嘅打边炉嘢都要升级,呢啲根本系好基本嘅打边炉嘢。
呢间野完全谂唔到边一方面系有可取😹😹😹饮品有啤酒同埋普通𠮶啲柠檬茶可乐咁样,甜品有喜多郎啫喱,同埋啲椰丝糕,完全睇到老细劲想控制成本,全部都系啲平价兼唔好味嘅嘢!总括嚟讲系我食放题入边嘅经验,呢间系我食过最差最差印象嘅一间,有时差嘅话平都可以包容,要$240一位,真系非常之唔值!如果俾我应用呢餐,我觉得只系值$90一位!
2021-10-31
$239.6 (晚餐)