2019-10-12 1741 浏览
好耐都无打边炉,今日同朋友黎咗食牛精皇,估估唔到又几surprise!呢间餐厅其实野食种类都几多,打边炉之余仲有得食刺身等等,拣嘢食都搞到我眼花撩乱。首要推荐大家一定要试下佢嘅象拔蚌刺身,咁啱我哋今日去食有优惠,半条象拔蚌都唔使$200,咁抵梗系要试吓佢啦!象拔蚌超鲜甜,半条份量都好多,入口爽脆而且好新鲜,超级值得食!之后就系主角打边炉啦,我同朋友叫咗个二人餐,入边有晒海鲜,丸,饺子等等,当然唔少得牛肉!两个人份量系啱啱好食到你饱,叫套餐就最方便唔使自己慢慢谂,仲帮你预好埋个份量,唔会眼阔肚窄!佢嘅虾滑爽口得来虾肉仲好鲜甜,食得出系新鲜制造。饺子亦都好分量十足,入边超多馅,皮又够薄,大大啖咬落去好有口感。重点推介佢嘅牛肉,其中有一款系美国白牛肉,佢外表系白色,只需要渌几秒就食得,咬落去爽口而且好浓郁嘅牛味,好新奇。另外套餐入边嘅肥牛亦都系高级牛,有种入口即溶嘅感觉,啱晒钟意食牛嘅朋友。佢仲有个$88拣3款海鲜嘅优惠,我同朋友就要左蚬同埋鲍鱼,海鲜真系超新鲜,拎到上嚟嘅时候啲蚬仲识郁!有得打边炉食牛又有得食海鲜,仲有埋刺身,每样食材都好新鲜,钟意打边炉嘅朋友一定要食下呢间,一试难忘!

2019-09-11