2025-07-17 500 浏览
今日去到非常之熱鬧嘅佐敦區域、有個朋友帶咗一個非常驚喜嘅地方、除咗好多嘢食之外!仲非常之多海鮮選擇!呢度一定要食嘅就係一定係大頭蝦、仲有佢嘅王牌燒白鱔!除咗呢啲之外仲有多款海鮮選擇全部都係飲食!成條魚都係飲食、仲有熟食三文魚,魷魚、鮑魚、仲有花螺!當然唔可以錯過仲有焗蠔大大隻!仲有沙白同埋黃沙蜆!當然唔可以錯過佢仲有一個燒魷魚乾!仲有大大隻嘅扇貝都係非常之抵食!呢度除咗海鮮任食之外、仲有好多唔同種類嘅串燒、同埋傳銷蔬菜!仲有仲有呢度竟然仲有得打邊爐!出名嘅湯底有豬骨湯底、同埋蕃茄湯底!令我覺得最驚喜除咗係有雪糕之外!仲有燒嘅紅豆芝士鯛魚燒!跟住仲有一口甜薯、甜品都有多款選擇!最鍾意食就係佢個燒菠蘿、除咗可以解油膩同埋冇咁飽肚之外!亦都有好開胃嘅感覺!當然呢度嘅飲品亦都係任飲!每位都係400頭左右,咁多食物選擇真係好抵食!蝦蝦燒佐敦白加士街10號永富大廈

蝦蝦燒
佐敦白加士街10號永富大廈