2022-09-11
朋友最鍾意line friends,所以前排同佢去完商場baby line 打卡就順便去埋呢間充滿童話感覺嘅彩虹🌈餐廳,估唔到有驚喜!來這裡必食嘅係burger🍔,真係幾有水準!😋🍔鳳梨黑豚堡(配細薯條)一上碟已覺得好吸引,係好厚身大大個,入面嘅黑豚都好有水準,係炸得香脆入面肉厚甜香,肉質幾好。burger嘅麵包texture都好好,而且烤得香脆唔膩口,還有燒過嘅甜香菠蘿😍而薯條係波浪蚊薯條,粗身且脆香🌟炸蠔都係意想不到地好食嘅款式,炸皮香脆得來厚度適中,入面嘅蠔肉幾鮮甜。以這個價錢來說,真係好難得😋😋🥗柚子沙律撈了醋香還有柚子汁,配上新鮮沙律菜同鮮拆柚子肉,好開胃。🍛咖喱蛋包飯(炸雞)嘅咖喱是甜香的,配上滑香、濃濃度的蛋,撈飯一流。旁邊的雞肉脆香juicy,都係不錯嘅選擇。另外他們的咖啡款價錢合理得來,唔會死甜,而且有咖啡香味。食過後,個人真係覺得burger最抵食同出色,去呢到必點!有機會都想再來食🤩
來這裡必食嘅係burger🍔,真係幾有水準!😋
鳳梨黑豚堡
鳳梨黑豚堡
吉列炸蠔(2件)
柚子沙律
咖喱蛋包飯(炸雞)
Cappuccino
海鹽焦糖Latte
另外他們的咖啡款價錢合理得來,唔會死甜,而且有咖啡香味。