2020-10-16 2287 浏览
生日月份 当然唔少得要不停暴饮暴食🤩🤩点少得火锅放题呀! 今次妹拣地点 话带我食好野~ 都真系冇介绍错既😋😋荃湾一锅堂 就系大鸿辉依幢building都好多嘢食,但要小心选择😄餐厅环境干净,企理 座位舒适,而且拎嘢食嘅地方都好整洁👍🏼👍🏼一睇menu已经Lam Lam脷😆😆今次拣左 特选安格斯牛 套餐B选择非常多,d肉好靓咁👨‍🍳汤底都有16款!比较特别嘅有泡菜汤、喇沙汤同埋冬阴功汤👏🏼👏🏼我就拣咗餐厅推介嘅「一锅潮汕汤」个名几特别😆😆主要系有大地鱼、虾米、豆卜、唐芹同埋胡椒组成,饮落好香大地鱼味,又有少少胡椒香味,都几得意,可以一试☺️☺️食左好多安格斯牛肉 🔥有我最钟意嘅牛板腱!够肉味,个样几靓,唔会太肥👍🏼粟饲猪肉都唔错,肉味好出,甜甜地🤤🤤推荐钟意食牛脷嘅朋友,一定要点牛脷心扎薄薄地,配埋蔬菜一齐食,口感非常正! 有莲藕同埋莴笋,爽甜!清清地,中和下~除左一般汽水饮品,佢哋自家制嘅茶饮都几出色😋😋试咗薄荷乌龙茶,一大支,又够晒冰冻,就算食几浓味嘅嘢,饮一啖都即刻清凉返。仲要冇糖零负担👍🏼👍🏼整体来讲成餐饭都食得好开心~好畅快~
生日月份 当然唔少得要不停暴饮暴食🤩🤩
点少得火锅放题呀!

今次妹拣地点
话带我食好野~
都真系冇介绍错既😋😋

荃湾一锅堂 就系大鸿辉
依幢building都好多嘢食,但要小心选择😄

餐厅环境干净,企理
座位舒适,而且拎嘢食嘅地方都好整洁👍🏼👍🏼

一睇menu已经Lam Lam脷😆😆
今次拣左 特选安格斯牛 套餐B
选择非常多,d肉好靓咁👨‍🍳
汤底都有16款!
比较特别嘅有泡菜汤、喇沙汤同埋冬阴功汤👏🏼👏🏼

我就拣咗餐厅推介嘅「一锅潮汕汤」
个名几特别😆😆

食左好多安格斯牛肉 🔥
有我最钟意嘅牛板腱!
够肉味,
个样几靓,唔会太肥👍🏼

粟饲猪肉都唔错,
肉味好出,甜甜地🤤🤤

推荐钟意食牛脷嘅朋友,
一定要点牛脷心扎
薄薄地,配埋蔬菜一齐食,口感非常正!
有莲藕同埋莴笋,爽甜!
清清地,中和下~

薄荷乌龙茶

除左一般汽水饮品,佢哋自家制嘅茶饮都几出色😋😋

整体来讲
成餐饭都食得好开心~好畅快~

薄荷乌龙茶