2009-01-12
自從上次在德興吃過雯雯生日飯後, 一直都想來這裡吃打邊爐的終於等到我和親愛的廿三個月紀念日來吃九點個場說真的, 這裡任食打邊爐來說和坊間的比真係好唔錯!第一, 最緊要係tick左o既野來齊來得快第二, 來o既野份量合理, 不會牛肉x10, 最後來得兩三塊, 所以大家tick野個時小心d丸類, 唔係就會後悔架啦!第三, 用料不俗新鮮而且選擇都算多樣化, 連騎呢的水晶包都有第四, 無限添飲, 茅根水酸梅湯正好下下火我地要了皮蛋元西湯底, 清香的, 本來想過吃其他的, 不過這個不用加錢有幾款少見的: wasabi魚滑和 牛腩; 前者深受親愛的喜愛!少少的wasabi味加添了一點不平凡, 吊起味道!牛腩就會有少少un,不過都好有牛味說起牛,這裡的肥牛絕不馬虎,脂肪分佈均衡,吃起來不鞋口很新鮮,很不錯! 其他的丸類都唔錯, 滑雞真係滑! 吃到我們都飽飽呢!!!不過煮完的水晶包外表鹹內裡甜的感覺很怪, 接受不了…環境服務都唔錯,坐到十一點到都唔會趕你走.最後有少許不滿就係即使book了檯都要等大半個鐘.
終於等到我和親愛的廿三個月紀念日來吃九點個場
說真的, 這裡任食打邊爐來說和坊間的比真係好唔錯!
第一, 最緊要係tick左o既野來齊來得快
第四, 無限添飲, 茅根水酸梅湯正好下下火
有幾款少見的: wasabi魚滑和 牛腩;
牛腩就會有少少un,不過都好有牛味
其他的丸類都唔錯, 滑雞真係滑! 吃到我們都飽飽呢!!!
不過煮完的水晶包外表鹹內裡甜的感覺很怪, 接受不了…
環境服務都唔錯,坐到十一點到都唔會趕你走.
最後有少許不滿就係即使book了檯都要等大半個鐘.