小妹同男朋友真系好中意食日本野🍱🍣🍤, 今日男朋友系佐敦收工, 我地又睇下附近有无日式餐厅🤭 居然比我地系庙街见到有间日本野, 咁就入去试下啦😆😋餐牌真系真系好多选择😯🤣, 有选择困难症嘅我地叫左一个厨师发办寿司盛🍣, 一个寿喜锅🥘, 天妇罗🍤同一d炸物😆。最后, BLUE MONDAY😪😩就紧系要小酌一杯啦🍺🥃🙊🙈手工啤酒🍺, 啤酒口感顺滑, 麦味🌾十分浓郁紫苏梅酒🥃, 比起其他梅酒, 小妹觉得E只梅酒梅味几出, 而且比较清爽带点回甘, 几好饮, 推介!!👍🏻😊厨师发办寿司盛👨🏻‍🍳🤔🍣🍣有12件寿司包括有3件卷物, 八爪鱼🐙, 带子, 甘目鲷🐟, 赤虾🦐, 三文鱼腩🐟, 剑鱼🐟,油甘鱼🐟, 赤鲷🐟同蓝鳍吞拿鱼🐟, 寿司上嘅刺身件件新鲜, 鲜甜肥美。剑鱼, 油甘鱼同三文鱼腩油脂丰富, 尤其是剑鱼, 咬落去油脂爆满成个口🥰😍, 另外小妹觉得甘目鲷味道唔错, 而且几有口感😋天妇罗🍤同炸物😊天妇罗炸虾🍤, 几脆同香口, 味道不过不失吉列炸蚝, 蚝味重, 鲜甜几juicy😊忌廉蟹肉薯饼🦀🥔, 忌廉同蟹肉比例好好, 平时忌廉味重过蟹味, 但E个薯饼食到好浓嘅蟹味!紫薯著饼🍠🥔, 紫薯好甜, 几

手工啤酒🍺, 啤酒口感顺滑, 麦味🌾十分浓郁

厨师发办寿司盛👨🏻‍🍳🤔🍣🍣

天妇罗🍤同炸物😊

天妇罗炸虾🍤, 几脆同香口, 味道不过不失

吉列炸蚝, 蚝味重, 鲜甜几juicy😊

紫薯著饼🍠🥔, 紫薯好甜, 几有口感, 炸粉几簿几脆, 好味😋

牛肉薯饼🐂🥔, 牛肉味浓, 有口感! 好似系日本食到嘅一样😋

安格斯牛肉寿喜锅🐂🥘, 寿喜锅味道唔错, 牛肉味几浓, 而且比其他餐厅无咁甜, 唔会咁快腻! 个锅仲好足料, 牛肉加埋温泉蛋好滑, 好好味😋

食完正餐紧系要叫下甜品先叫满足嫁嘛😝😂🤣🤣 一人两粒泡夫仔就够哂啦😋😍😍🥰🥰

📈总结:食物质素唔错, 平民价钱, 服务态度好好嘅餐厅😊

2019-09-23
  • 寿司盛