2017-11-20
今日同朋友慶祝生日,黎依到係想試下個movenpick晚餐4人set~$568有湯,兩個main,兩個意粉飯,movenpick雪糕同埋飲品。食到捧住個肚走呀依到值得一讚係d野上得好快-首先係包四碗餐湯或者四個沙律,我地簡左湯整得幾好,食到粒粒茸👍🏻-套餐+48有個小食拼盤有吉列魚柳、法蘭克福腸、炸薯角、炸蝦同雞翼,應有盡有😂炸得香口好食,張相影到outfo左唔好意思🤦🏽♀️跟著main我地簡左兩款pizza,其實main仲有扒類同漢堡,係大食貪心既我地先簡左兩個pizza-大男人薄餅(12吋)批底唔係薄脆個種,有少少厚度,但又未到pizzahut個種厚批咁厚,個人覺得岩岩好,pizza好足料幾驚喜,d芝士係多到可以拉絲,超滿足味道好食,正!第二個pizza雀巢薄餅(12吋)面頭一埋火箭菜,可以減下油膩感,批底係竹炭餅底,食落味道同普通批底無乜分別,依個一樣好多芝士,每塊pizza上仲有奄春蛋&黑松露,幾特別。都係一樣咁好食!不過四個人兩個pizza真係有d多,一人三大塊食到勁飽😂😂菠菜意大利瓜野菜炒意粉umum依個唔得丫,一堆菜瓜無乜味,意粉無味,睇個色都知,少伏,建議嗌返d有汁意粉
首先係包四碗餐湯或者四個沙律,我地簡左湯
套餐+48有個小食拼盤
大男人薄餅(12吋)
菠菜意大利瓜野菜炒意粉
umum依個唔得丫,一堆菜瓜無乜味,意粉無味,睇個色都知,少伏,建議嗌返d有汁意粉!
黑松露芝士意大利飯
正正常常,食落幾creamy,飯都軟硬適中,但黑松露味道唔夠出
甜品movenpick雪糕有四種味,雲呢嗱朱古力士多啤梨同意大利奶凍。有成盒好滿足,movenpick真係好好食
其實依個時候已經飽到反肚,不過仲有朋友生日甜品,事先叫左職員寫字,幾靚啊個生日🎂窩夫!總結依到環境舒服,佈置幾靚,價錢都合理!