2011-10-27
成日睇OPENRICE D食評都睇到唔少次關於時新的~ 成日都心思思黎試下~ 最後都的起心肝就約左個FRD黎試了,其實都頗唔就腳。。因為歐其實我唔同個FRD一個住港島區一個住屯門的個日我地出左灣仔唱K再搭115號BUS,過了紅隧第二個站落,照地圖看應該係好近個BUS STOP的,但我地天生有點路癡,所以走左去黃埔道行左好耐都搵唔到。。最後先知道佢係最出面XD~~~ 搵到個陣已經8點45分。。間野寫明9點收。。真係算好彩了><!!!我ORDER左個芝士蛋漢堡餐同一隻炸雞脾,個FRD就ORDER左普通的漢堡包同薯條~雖然就收舖,但成間餐廳都係人,外面都不時仲有人入黎買外買同入黎堂食@@~真係好好生意呀。。。 入面GE裝修係好舊式GE港式快餐店~ 等左一陣就叫我地號碼可以去拿食物了~ 我ORDER個陣無指名要咩醬所以老闆就比左沙拉醬比我地個漢堡包,都幾好食~但塊肉就細D啦~~睇得出係自己打的因為D洋蔥粒唔算細粒~隻蛋如果可以再生少少就好了,唐心最好>V<隻雞脾都幾好食,塊皮好脆!!平時我都唔食雞皮的,但今次唔食真係對唔住自己了~~~入面雞肉好多JUICE呢個薯條即叫即炸的,所以好香脆~~ 食
等左一陣就叫我地號碼可以去拿食物了~
隻蛋如果可以再生少少就好了,唐心最好>V<
個薯條即叫即炸的,所以好香脆~~ 食到一條都無剩
間野都幾嚴緊佢地收舖的時間的,我見到有D人9點後入黎個老闆都唔做佢地生意了@@~ 就算係特地黎都係咁話,過左鐘就下次請早~ XD