2020-06-27 265 浏览
眼利嘅一见到只鹿 就一定知我食边间🦌未正式开之前 就见到佢地自己画画 design间铺 真系好靓🎨呢到嘅布丁烧有好多只味可以拣 仲要系低糖添‼️有啲味系独创架✨周不时都会有其间限定款🤤同埋布丁烧每日都会新鲜整 够晒诚意✨.抹茶布丁烧(低糖)🍵 $38第一次食布丁烧 估唔到系咁 好 食‼️真系有好幸福嘅感觉💓抺茶款比较特别😎其他款都系用原味轻芝士蛋糕 不过啲款就用咗抹茶味😋加埋抺茶味嘅布甸 食落茶味真系超香浓😍呢到仲要用左100%日本小山园抺茶粉🥰抺茶控一定钟意🤤最钟意就系布丁𠮶层 真系好似食紧炖蛋咁滑溜😚但系佢真系太细旧 每一啖都好唔舍得食😫.唯一败笔就系焦糖酱落得太多😳少糖款都搞到变左偏甜😭虽然店员帮我哋反转佢嘅时候 已经倒走左啲 但系最底层嘅芝士蛋糕都索到淋晒🥺cover左啲抺茶味 仲要影响左个口感 好湿☹️
呦呦鹿鸣布丁烧

抹茶布丁烧(低糖)🍵 $38