餐厅: 小排档怀旧车仔面
资讯:

2024-03-04 267 浏览
最近同车仔面有啲过唔去😂一星期食咗三次车仔面,居然冇厌😂😂今次系朋友介绍,带我嚟石硖尾呢间小排档车仔面,本身都冇抱太大期望,点知食完再睇埋个价钱,真系超值!!超抵食🤤🤤🌟六宝面 $52‼️之前食两𩠌嘅车仔面,一碗都要49😂估唔到呢度六个𩠌都只系需要$52!而且份量系极大,超良心价🥹🥹因为系同朋友一人一碗,试到更加多唔同嘅𩠌😎个人特别推荐有几款!🌟冬菇‼️佢哋嘅冬菇真系黐咗线好食!首先系劲厚切,每一嚿冬菇都入晒味,容易咬开之余又唔会话腍啤啤冇晒冬菇嘅口感,强烈推荐!🌟萝卜‼️呢度嘅萝卜系好甜(而且冇渣🥹)🌟麻辣腐皮串‼️一大条😂😂索满晒麻辣汁,确实系几过瘾惹味🌟猪颈肉‼️佢哋嘅猪颈肉系有蜜汁,食落去甜甜哋,都够弹牙🌟鸡扒‼️本身以为系炸鸡扒😂但好彩系呢啲照烧鸡扒!肉质唔嚡,照烧汁甜甜地啱晒我口味🌟蒜香鸡翼尖‼️简直系重蒜重辣!食完一嚿之后个嘴keep住都好辣🫣🫣🌟溏心蛋‼️腌得好入味又甜甜地!确实系正嘅🥰‼️其实佢哋其他𩠌都好出色,食得辣嘅要加埋佢哋嘅辣菜脯!同埋车仔面有几个酱汁可以拣,想特别啲可以试吓咖喱,都系老板佢哋自己炒㗎😍
最近同车仔面有啲过唔去😂一星期食咗三次车仔面,居然冇厌😂😂

🌟六宝面 $52

🌟冬菇

🌟萝卜
‼️呢度嘅萝卜系好甜(而且冇渣🥹)

🌟麻辣腐皮串

‼️一大条😂😂索满晒麻辣汁,确实系几过瘾惹味

🌟猪颈肉

‼️佢哋嘅猪颈肉系有蜜汁,食落去甜甜哋,都够弹牙

🌟鸡扒

🌟蒜香鸡翼尖

‼️简直系重蒜重辣!食完一嚿之后个嘴keep住都好辣🫣🫣

🌟溏心蛋

‼️腌得好入味又甜甜地!确实系正嘅🥰

‼️其实佢哋其他𩠌都好出色,食得辣嘅要加埋佢哋嘅辣菜脯!