之前听另一forum 既人讲呢间有饺子lunch buffet ~~ 仲要系38蚊一位!!!!超吸引!!!!!包杯饮品(冻饮加两蚊, 再加杯饮品就好似7蚊)今日趁得闲, 拖埋男友陪我去食 都唔系太多人 有时间lunch 食火锅, 所以都有OK 多吉位~不过如果系多人, 就要睇好唔好彩啦 因为D 大台走完 好快就有人黎 ~~ 知道系清汤, 所以都落D 粟米, 蕃茄同萝白去nau 下个汤底 跟住男友都试左好多只唔同口味既饺子 D 鲜虾云吞好好食, 仲有D 鲮鱼饺, 好正~~ 咖哩"油"鱼好得意~ 口感唔错 ~~ 日式饺就唔太得 ~ 再落D 生根, 豆卜, 芋丝 ~ <--呢D 一般仲有生菜, 旺菜个类既物体 ~~ D 粟米好甜, 同自家有得比较~ D 白萝白唔知系咪岩时候定系佢入D 野系靓~~超好食!!!!! 一D 都无渣架 !!!!!!!! 仲好食过平时屋企人买个D ~~ 仲有个个好似系旺菜个类既菜, 好甜A!!!!!!~~ 所以女仔中意食菜既话, 真系好岩一试 ! 之后个胃仲有位, 再试D 唔同口味既饺 ~ 系个只芹菜既饺唔岩D 惊芹菜既人食 ~~ 仲有只系梅菜猪肉~~ 好过瘾
今日趁得闲, 拖埋男友陪我去食
不过如果系多人, 就要睇好唔好彩啦
因为D 大台走完 好快就有人黎 ~~

跟住男友都试左好多只唔同口味既饺子
D 鲜虾云吞好好食,
仲有D 鲮鱼饺, 好正~~
咖哩"油"鱼好得意~ 口感唔错 ~~
日式饺就唔太得 ~

再落D 生根, 豆卜, 芋丝 ~ <--呢D 一般
仲有生菜, 旺菜个类既物体 ~~
D 粟米好甜, 同自家有得比较~
仲好食过平时屋企人买个D ~~
仲有个个好似系旺菜个类既菜, 好甜A!!!!!!~~
所以女仔中意食菜既话, 真系好岩一试 !

之后个胃仲有位, 再试D 唔同口味既饺 ~
系个只芹菜既饺唔岩D 惊芹菜既人食 ~~
仲有只系梅菜猪肉~~ 好过瘾 !!!!~~
因为我唔食得牛, 所以男友都陪我无叫份牛黎食, 10 蚊一碟, 见到有人叫, 卖相都唔错~
两个人食左差唔多1.5 钟 ~~
好饱 !!!!

服务好好~ 又自动帮我地加水
又提我地话可能要收炉, 仲要唔要多D野食~ 全部都好有礼貌
2010-08-17
  • 饺子