2016-12-15 528 浏览
终于都完sem啦!同两位战友一齐去旺角揾食蕃茄汤味道好浓郁,入面有好多蕃茄蓉,洋葱同香草墨鱼汁大虾意大利饭意大利好足料,入面有好多墨鱼粒,蘑菇,洋葱同香草。🐙墨鱼汁味道啱啱好,意大利训好重黑椒味,可以除去各种海鲜嘅腥味,唔会太咸,份量适中。奥斯特选早餐材料好丰富,有两件厚多士,一面烘底,脆卜卜,猪肉肠,鸡扒,但鸡扒口感少少鞋,炒蛋,烟熏三文鱼加沙律,炸薯条,蜜汁豆同两件蕃茄够哂份量镬仔紫薯窝夫 天气开始冻,食返个热辣辣既窝夫有种好幸福既感觉,两层松软既窝夫浸住粉紫色#紫薯 汁,上面配上一球云呢拿雪糕 ,一小球紫薯蓉。🍦雪糕受热溶化,🍠紫薯汁受热沸腾,个画面好梦幻好似浸紧泡泡浴咁。窝夫层松软口感,沾上紫薯汁同雪糕食甜度适中,但都比较济,可能因为紫薯汁有忌廉既关系。Rose latte味道偏甜但系整体好味,好香玫瑰味而且上面铺有玫瑰花瓣碎,卖相一流。玫瑰梳打同样都系有一阵好香玫瑰花味,梳打嘅感觉俾人清新感觉,唔会太甜,甜度啱啱好。大合照
终于都完sem啦!
同两位战友一齐去旺角揾食
蕃茄汤
味道好浓郁,入面有好多蕃茄蓉,洋葱同香草
够哂份量
玫瑰鲜奶咖啡