2018-08-11 233 浏览
因为住呢头先知道有呢间食肆,装修唔突出唔起眼,不过见有牛扒食,就想嚟试下亲民价水准如何,去度环境真系唔太ok,有一个位冷气滴水、坐入类似房又冷气不足,食物水准又一般,所以今次试过就算,下次都系去返隔离间尼X餐汤新鲜南瓜汤 – 我平时抗拒食南瓜,但汤就要视乎味道同口感,呢度整得好好味,杰身得嚟口感又唔错,我居然成碗饮晒,值得一赞烤沙朗牛排配薯条 $122薄扒牛扒切开已经十成熟,但入口又唔觉靭,都有dd牛味,但我哋比较钟意食生少少既,所以扣咗少少分,但薯条就好ok,即叫即炸热辣辣,仲系粗薯条,呢个要比个赞佢牛尾配墨西哥薄饼$74首先讲块饼,一d都唔软熟,我明白唔系即拉,但真系硬咗dd;至于牛尾就咸咗dd,幸好个酱味道都唔差,都叫食得落啦后记:其实员工几有heart,又勤力又有礼貌,可惜水准差咗dd二人共消费: $216

餐汤

烤沙朗牛排配薯条 $122