2018-04-08 1349 浏览
补番个Happy Friday Lunch系列! Team lunch farewell出事,人多关系,要不饮茶,西餐都必定选Mark One,贪可以包到房。午餐价钱,西餐厅黎讲,Mark One算系平民价钱,但会食到好东西,仲要系够饱!今日Set lunch 有猪扒、牛眼扒、羊架等等,但我都系拣至爱三文鱼扒,因为营养价值高💯。Set lunch 包餐汤、餐包&饮品。 呢度餐汤都饮得出系自己淆制而成,非罐头汤。香煎三文鱼扒($108)三文鱼够大份,而且食到鱼腩gei位置,食落好rich感觉,同事试左啖都话好味。另外有青瓜做配菜,似用少少油煮热,再放响三文鱼底下,吸哂三文鱼油,又香又开胃。餐可以选薯菜/饭,我选择左饭🍚

补番个Happy Friday Lunch系列!

香煎三文鱼

香煎三文鱼扒($108)
2018-04-06
香煎三文鱼