2021-02-09 70 浏览
今日经过佐敦,想食越南野,之前系深水埗都见过呢间已经想试,入到去间舖头细细,个环境布置得好有越南feel,d灯都较柔和,望落都几舒服,佢坐位上都有搓手液提供,又有个挂勾可以挂住个袋,都几细心睇下menu先,见价钱平平地,同朋友一齐叫左两碗粉同一d小食试下,我地叫左个牛肉汤蒙同猪肉札肉河粉,都系招牌牛骨汤底,个粉入面有白萝卜,旧萝卜索哂d汤,劲入味,我地仲叫左d小食,有蒜香牛油鸡翼,鲜虾仁米纸卷,牛肉串烧,全部都好好味尤其个蒜香牛油鸡翼,炸得岩岩好,它用个草帽嘅外型载住,打咭一流,极力推介整体梨讲,我地都觉得呢间越南野几抵食,以呢个价钱来说,佢个汤底无得弹,无论配米粉或河粉,都一样索哂d汤底,劲好食,下次都实会再过梨试下其他野

• 蒜香牛油鸡翼