2021-09-15 699 浏览
自疫情开始 都少咗同阿👸🏻去街去揾食 连我自己都因为工作少咗陪👸🏻早排的起心肝揾啲放假日子陪👸🏻去high tea 想距开心下 自己都放松下上层• 马卡龙•烟三文鱼卷•提子松饼款式系一口size, 一啖过刚刚好❤️马卡龙就系正常不太甜 烟三文鱼卷味道不错 几粒鱼子酱做点缀 有提味效果✔️重牛油味既提子松饼 质感实左少少中层• 龙虾牛角酥•巴拿马火腿多士•鸭肝多士•呑拿鱼三文治•蟹饼牛角酥配龙虾酱加少量虾肉yumm🖤重味既parma ham配脆卜卜既多士解腻感 鸭肝都系配以脆多士 但2只多士都太脆了有啲界口🤫呑拿鱼三文治就普普通通吧 蟹饼其貌不扬但有惊喜 啖啖蟹肉鲜味算重🖤加分加分底层• 芝士蛋糕• 柠檬蛋糕• 香橙岩浆芝士蛋糕• 红桑子蛋糕• 榛子朱古力球•OReo芝士蛋糕芝士蛋糕略嫌有点腻 加埋Oreo无咁腻 所以我比较钟意加埋Oreo既味道 榛子朱古力球像极巨大化既金莎🖤 有多重口感 外脆内软 岩哂chocolate lover❤️ 香橙岩浆都系有惊喜 想不到橙味跟芝士都是撘配的✔️红桑子蛋糕跟柠檬蛋糕真系好一般嘅蛋糕 不吃都可以🤭反正已经吃够了Cappuccino (Hot/Iced)

上层• 马卡龙•烟三文鱼卷•提子松饼
款式系一口size, 一啖过刚刚好❤️

呑拿鱼三文治就普普通通吧 蟹饼其貌不扬
但有惊喜 啖啖蟹肉鲜味算重🖤加分加分

Cappuccino (Hot/Iced) •Set included•
Nice Italian coffee even Hot/Iced✔️

📣afternoon tea set •$388 for 2•
系一个性价比高既afternoon tea🖤
2021-08-30