都系限12张照。白身同前菜唔放了。Lunch。原本我一个月前就应该食到,因为佢打电话嚟,话因为座位嘅问题要我转时间,我仲惊食唔到午市。佢话会送咩香槟定系酒俾我。因为转时间打扰到我,我𠮶下话到时先算啦,呢件事系冇咗嘅😂😂😂我让左呢个机会比另一半,佢话好好,暂时大家试过嘅志魂系第一,鮨慎系第二;佢话sushi zo可以变做第二。我系约自己另一个时间食(呢间唔系做开午市;我超级惊佢取消我个booking😬)顺利食到。但我整体对佢既食物唔太惊喜(意思系好系好,但对比起价钱方面唔系太值,呢餐我愿意比到980?总之唔系值千五个种😅;服务方面,日本师傅同香港师傅都超级好。喺香港对住生客都一百分𠮶种。侍应服务嘅级数都好高,完全系志魂体验到嘅表现。但系我唔明白,咁样嘅价钱同服务;佢要送对你用嘅筷子比拎你拎返屋企,点解入盒之前唔冲下水😂😂😂)无特别感觉都系冇特别感觉普通无鲜味,见佢即生勾勾咁煮熟,处理手法都劲好睇;又快又靓咁。但食味系好似冲左好耐水。虾味好淡,无鲜味(另一半都一样感觉,志魂既好鲜甜好弹牙)鱼子 黑鱼子 鱼松同少少寿司饭,始终都系果句:咁样嘅食材点会唔好味呢件中拖有少少腥,未至于吐出黎个种但
都系限12张照。白身同前菜唔放了。

顺利食到。

无特别感觉

都系冇特别感觉

呢件中拖有少少腥,未至于吐出黎个种
但好欣赏既系,佢系肥少少既肉会转赤醋寿司饭👍🏻

焦香好味

海胆企身好味,但唔系你系omakase level既哗一声个种。

大拖ok

穴子ok。超级配合佢握到好松嘅寿司饭,放入口就化开咁。但个人钟意食鳗鱼多啲😂

手卷;日本师傅虽然好好态度,但佢拎俾我只讲呢个系手卷。我食落材料好丰富,用筷子撩开嚟睇有乜嘢,佢即刻补充,有鱼子萝卜紫苏叶之类之类。
我超级饱,食咗一啖已经想吐落纸巾。但因为几好味都系照好饱都食埋佢同埋费事咁失礼

甜品好认真,因为我唔钟意食甜野,每样都系试咗少少。佢仲专登换茶去配甜品👍🏻焙茶