2019-11-08 6719 浏览
两母子间唔中会相约撑下枱脚食饭,今晚就食个放题,又可以听听了解下靓仔工作上困难和感受,有时都要借呢啲平台都系一个好好嘅沟通方式和好感恩,一路食一路讲真系几舒服呢!而且好近地铁只系行几分钟就到非常方便。环境布置得非常之色彩缤纷!地方都算几大,冷气又好足够,侍应生非常有礼貌招呼呢!介绍主菜有三款~~系可以任食任叫嘅!龙虾汁海鲜扁意粉,黑松露杂菌意大利饭(素),香辣忌廉鸡丝意粉,起初唔知道𠮶份量有几多,就叫咗头两款先。而且都好快送到嚟,份量就比想像中较少,之后总共各款叫多一碟。哈哈!无肉食阿仔都系差啲啲㖞!于是便试下menu有介绍只加$50 烤肉拼盘~~ BBQ猪肋骨,猪手和烧春鸡。份量好满意!二人好够食,但味道一般般,猪手肉比较香口嫩滑感,只可惜得3小旧。汤饮有二款~~黑松露杂菌忌廉汤和意式杂菜汤我哋都钟意黑松露杂菌忌廉汤,每人一碗。前菜~~沙律吧都有好几款沙律选择呢!饮品种类都好特别~~咖啡奶茶柠檬茶或者系花茶等等...都系要自己冲㗎,多少随意,我就冲咗杯胎菊茉莉花茶,清清地!甜品雪糕生果等等虽然种类不算多,不过款式都几吸引㗎!仲有一个几特别嘅就系自制棉花糖了,咁啱见有人整!几好玩几特别

介绍主菜有三款~~

汤饮有二款~~

黑松露杂菌忌廉汤和意式杂菜汤

我哋都钟意黑松露杂菌忌廉汤,每人一碗。

前菜~~沙律吧都有好几款沙律选择呢!

甜品雪糕生果等等虽然种类不算多,不过款式都几吸引㗎!

仲有一个几特别嘅就系自制棉花糖了,咁啱见有人整!几好玩几特别呀!

总结~自助食物多番啲肉类会更好,环境舒服,服务唔错有礼貌。

2019-11-04
用餐时段