2019-07-11 1074 浏览
平时上网都见有唔少人post过呢到既布丁烧,评价都唔错,所以都心思思想试左好耐!!呢日出开黎搵朋友,就决定先黎回一回呢只鹿仔先呢度既布丁烧全部都系均一价,HKd$38一份本身想试呢度既皇牌之一:“椰爷布丁烧”,可惜我黎到既时侯已经沽清所以我就转移目标,要左个期间限定既“Bailey布丁烧”,呢个都系净返最後一个炸店员好贴心,专登俾我打完卡先再将我个布丁脱模再打多两张卡个布丁烧做得好出色,焦糖既香甜,加上Bailey既奶香同酒香,与底层既cheesecake base好夹,质感细滑,香而不腻!!!本身只系谂住食一件,但食完都系唔够喉,即刻追加一份“铁观音布丁烧”先得!!!铁观音既茶味突出,绝无过甜,布丁质感依旧顺滑,估唔唔到铁观音既清香同布丁烧既蛋香同焦糖味系可以咁夹-下次要同埋朋友一齐黎,试多几款口味先得!!!!!

呢日出开黎搵朋友,就决定先黎回一回呢只鹿仔先

呢度既布丁烧全部都系均一价,HKd$38一份

店员好贴心,专登俾我打完卡先再将我个布丁脱模再打多两张卡

下次要同埋朋友一齐黎,试多几款口味先得!!!!!

• Bailey布丁烧