2020-12-08 1120 浏览
同朋友庆祝毕业,所以特登食大餐。拣左呢间有高级和牛烧肉嘅餐厅食,见佢好似好多好评,就黎试下。见佢早啲有得平啲,我地就拣左早入。去到就有得入去噜,一坐低就有店员介绍setting同嘢食,够贴心。过左5分钟,menu都未睇哂就有三盘头盘食噜。好正吖,波士顿龙虾,够大只。仲好贴心,有蟹钳夹同桶食落去都好有鲜味。另一个头盘就系刺身,有八爪鱼,三文鱼,海胆,带子。都几惊喜,鱼生够新鲜,食落去无雪味,啲海胆仲好甜添😋😋仲有一个头盘就系所有肉类,见到即刻心心眼,因为有唔同种类嘅高级肉,牛就有美国牛仔骨,澳洲和牛,米泽三元豚肉。咁多个部位,我最钟意系胸腹,因油脂同肉嘅分布最平均,有肉又有肥,正!隔壁仲有粉红盐同黑椒,配埋落和牛度吊哂啲味岀黎,正正子,宜家谂起都流口水🤤咁多个嘢食,我最推介系炸物!全部炸物都好岀色,炸粉唔好太厚,包住嘅嘢食又脆,尤其系蕃薯同南瓜,好软身好甜,我要不停encore 😋😋😋😋仲有好大份嘅螺肉😚啲螺肉大旧到带子咁,真系不得了😁😁😁下次黎一定要再嗌
同朋友庆祝毕业,所以特登食大餐。
见佢早啲有得平啲,我地就拣左早入。

过左5分钟,menu都未睇哂就有三盘头盘食噜。

仲有好大份嘅螺肉😚啲螺肉大旧到带子咁,真系不得了😁😁😁
下次黎一定要再嗌