2024-01-03
我地今日一班朋友黎食,5人同行一人免費,真係岩晒!仲要我地有一個朋友生日,送海鮮拼盤,超正呀!😻海鮮拼盤海鮮拼盤雖然係送,但款式真係唔少,仲要款款新鮮款款精!同朋友仔去燒烤,最期待就係海鮮拼盤啦🤤!一盤有蟶子、扇貝、蝦同蜆,啲海鮮新鮮得嚟要啖啖肉,真係令人垂涎三尺😋!燒烤好嘅蟶子外皮微焦香脆,入口後啲肉質彈牙鮮甜,簡直係絕配。扇貝就更加唔使講,肉厚多汁,加埋啲蒜蓉同豉油,味道絕對一流👍!蝦仔又點可以缺少?見佢哋個個紅通通咁燒得啱啱好,啖啖肉又唔會過火,真係食到停唔到口!至於蜆,又細又多肉,加埋啲辣椒同薑絲,一啖一個啱啱好😚!一次過可以食到咁多唔同種類嘅海鮮,真係太滿足啦😍!下次燒烤一定要再嚟個海鮮拼盤,享受呢啲美味😘!😽串燒ssssss串燒任食真係款式夠多,佢地既牛肉仲有串住一粒粒既蕃茄仔,健康好食又無咁單調,其他叉燒串都好香豬味,肉質好腍,雞都有分佐泰式雞同普通雞翼,又有牛肋骨呢啲,全部肉都好新鮮,肉汁仲鎖住添,食到滯滯地又可以有啲翠肉瓜,粟米呢啲燒黎食,夠晒清甜,仲有午餐肉,紅腸,腸仔呢啲,豐富到爆!