沙嗲轩

Satay Inn
餐厅: 沙嗲轩
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 沙嗲轩
资讯:

2018-09-29 1281 浏览
我今日先至发觉原来呢间嘢有好多间分店全部都系酒店入面其实老豆想食好耐但系之前真系唔好食所以畀我拒绝咗数次但系今日试返 完全劲好味一入到去就见到佢装修咗 (终於)连埋啲枱凳都有啲马来亚风情咁样连埋饮水D杯都好似落过一番心机好彩今日多人 可以叫唔同嘅嘢食虽然全部都系偏甜肉骨茶有分 马来西亚同星加坡两种马来西亚嘅药味偏重星加坡嘅 就比较重胡椒味我自己系重口味嘅朋友所以会锺意呢个肉骨茶药味好重不过排骨就唔好食非常老辣椒亦都唔辣最有惊喜系佢个辣椒蟹全枱人不停喺度毕佢啲汁捞饭不过完全怕麻烦唔拆蟹嚟食搞到我最少食咗半只蟹不过佢真系做到有啲似星加坡最出名嘅珍宝如果佢啲汁 可以就咁出唔连蟹就好啦连壳都帮你扑埋真系好细心因为佢啲汁太多拆蟹嘅时候真系几麻烦如果 着白色衫有意外嘅话就惨啦所以星加坡系有围巾嘅佢嘅炒面真系好弹牙沙嗲就 麻麻地肥肉好多我知道要有肥肉先识烧得够香嘅牛肉沙嗲就麻麻地啦佢嘅通菜都好好味 新鲜好咬口印尼沙律个酱就唔系道地嘅印尼酱偏甜海南鸡非常之咁滑可惜拉茶一早已经帮你加咗糖如果你唔想要甜要趁早同佢讲服务真系几唔错 大家都食得好开心
我今日先至发觉原来呢间嘢有好多间分店全部都系酒店入面
其实老豆想食好耐但系之前真系唔好食
所以畀我拒绝咗数次
但系今日试返 完全劲好味
一入到去就见到佢装修咗 (终於)
连埋啲枱凳都有啲马来亚风情咁样
连埋饮水D杯都好似落过一番心机