2017-04-08 432 浏览
其實原先想食吉邊但太多人 無奈之下 見六合坊有好多位 價錢中規中矩 就入左去點知 係中伏既開始。由於入面都幾多位 老闆就叫我地坐四人枱 其實老闆都幾親切 可惜都補唔返之後既野我地叫左一個白汁長通粉同炒烏冬 真心 未見過咁watery既炒烏冬 叫汁撈烏冬就差唔多 仲未講兩個蘑菇湯 一d都唔熱 食物賣相好差好差 但其實我同男朋友都care味道多過賣相 佢好食我地已經收貨 奈何d野冇味既 我狂加胡椒粉同其他調味 先勉強食曬 大佬你收人90蚊一個餐 唔好咁hea好嗎? D雞翼入面唔熟 好多血 unacceptable 重點來了 冇幾耐 有三個人既party想入黎食 但全店四人枱都full 佢間鋪又細 咁我地對面又得兩個位 個老闆娘 粗聲粗氣叫我地移二人位 但其實我同男朋友差好少就食完 成枱都係野 咁男朋友就話 "比多少少時間我地 好快食完 費事搬黎搬去" 個老闆娘比曬面色我地 一見我地食完d野即刻收 見我男朋友飲杯野飲得有d慢就啤住曬 我隱約聽到佢同老闆講"個三個走左喇 佢地唔換位"Honestly?! This is freaking nonsense, we are your guests
點知 係中伏既開始。

Honestly?! This is freaking nonsense, we are your guests too. We regret paying $200 for such poor service and awful dinner so much. 三個客就係人 我地係垃圾? 過門都係客 比d尊重喇
放工身心俱疲想安穩食個飯慰勞自己 結果chur住食 男朋友都有d胃痛 唉

Really don't wanna say so but if you don't want to be treated like shit, don't visit this restaurant