我有個熟客介紹左我好多次黎burgeroom食巨型burger,但係呢頭好食既餐廳得幾間所以好少過黎呢邊, 四位朋友呢日一致通過想食所以過黎好耐冇試過食大型Burger, 呢度既裝修其實有d似Starbucks,不過就唔係自助形式買野食,我同一個朋友每人叫左一個Club Burger,另外兩人叫左一個double芝士同一個煙肉雞,每一個burger都係即叫即整非常新鮮, 而且牛肉仲煎得有肉汁, club burger我個人認為佢應該係招牌, 因為佢非常非常之咁厚(有相為証), 可能只有巨人個口先可以一次過放得晒入口! 口大既男兒都要用分段消化, 但係有隻太陽旦係最置頂唔知做咩事又唔知督唔督穿佢好, 佢肉汁太多食時要快手, 如果唔係會食得幾狼狽, club 同 double既分別只係食料多5種, 但依然係好巨咪, 另外煙肉雞比較細少, 但都不容忽視, 其次我地亦叫左個洋蔥圈同肥薯條, 薯條新鮮, 但圈就比較一般, 飲品佢地有咖啡, 但呢度既咖啡始終都係比專門店差少少. 但整體叫好, 有機會都會一而再咁黎.
洋蔥圈
肥薯條