2019-09-21 183 浏览
来过开联食野,但从来无去过B座。估唔到呢到开左间贵价餐厅。OpenRice book位有正价88折。去到有一半full,唔知系咪因为太贵,所以星期五都唔使等位。要自己出去点餐,可以用八达通,credit card等付款。价钱唔平,最平都要78蚊鳗鱼饭系同事叫的,睇个样都唔错,为独碗饭有点儿细同埋俾漏餐汤,唔叫佢都唔记得左丫我叫左个素食All Day Breakfast除左无鳗鱼外,鳗鱼餐的其他野,呢个餐都有。Toast香脆,够厚。如果唔系,下午应该好快肚饿。不过牛油唔香沙律菜新鲜,配左提子,番茄同橙。唔知系菜定啲sauce有种特别的香味炒蛋真系好滑个大啡菇好嫩Toast下面仲有球类似蕃薯整的沙律,无加太多调味料。好清淡,不过又食唔到蕃薯味以半价叫左个草莓荔枝绿茶。一大壶上枱,原来用茶包的。饮唔到有草莓味,但有少少荔枝味唔推介丫。。。但坐系度,成日都闻到有香味。不过又唔知系边个餐㖞所以会再来丫。
来过开联食野,但从来无去过B座。估唔到呢到开左间贵价餐厅。

鳗鱼饭系同事叫的,睇个样都唔错,为独碗饭有点儿细
同埋俾漏餐汤,唔叫佢都唔记得左丫

蒲烧鳗鱼滑蛋定食

我叫左个素食All Day Breakfast
除左无鳗鱼外,鳗鱼餐的其他野,呢个餐都有。
素食all  day  breakfast

炒蛋真系好滑
个大啡菇好嫩

唔推介丫。。。
但坐系度,成日都闻到有香味。不过又唔知系边个餐㖞
所以会再来丫。

2019-09-20