2021-03-18 98 浏览
唔知大家身边会唔会都有朋友好锺意食辣,锺意到个程度系食任何嘢都要有辣,所以今次就同一位辣妹嚟试吓呢一间川菜。以为食西餐厅先会咁有气氛,原来连川菜餐厅都可以咁有格调,餐厅用花来做主题,成个装修由天花板到到墙身都有花!啱晒港女打卡!虽然话系嚟食辣野,但系餐厅都有一啲唔辣嘅款式,不过围绕嘅都系水煮锅、香锅、烤鱼等。每款都好多份量,两个人食真系可以好饱!话明同辣妹嚟食啦,当然要试吓水煮鱼啦,小猪鱼都有分好多款鱼,今次拣咗呢款系叫黑鱼。净系睇个样都觉得辣,由於系第一次试,所以今次点左中辣,感觉真系好正!每旧鱼都非常厚身,都算系啖啖肉,虽然都有少少骨。而且鱼都算系滑,食开川菜嘅朋友真系唔好错过!食辣点可以唔饮嘢呢?点左呢一杯餐厅特饮,系有好多款水果夹杂而成,绝对开胃!最後,餐厅仲会为每个客人发房甜品福利,真心好sweet呀!

最後,餐厅仲会为每个客人发房甜品福利,真心好sweet呀!