2023-01-03
久病初癒 諗住食川菜醒一醒個味覺 朋友就點指兵兵點左呢間😆間店正常裝修 算干淨既 唔大既 一眼睇哂 好似總共得九張台 三個樓面佢menu好多選擇 隨左川菜仲有唔同種類既海鮮蒸鍋 我地係衝住川菜小龍蝦任食 $328@3小時 最正既係唔駛獨孤一味雞煲/酸菜魚/水煮魚/烤魚 係可以無限換🤯 食完一樣轉第二樣 味道冇咁單調 其實係爽既 可以一次滿足哂啲味蕾🤤魔鬼醬鮑魚雞煲🐔雞煲嗌左中辣 上台果時真係幾香 肉都幾多 唔似方晶果啲又細又多骨 主要俾脾同胸 都啖啖肉又唔鞋口 都幾惹味其實 辣度對我啱啱好 整體嚟講算係好食嘅雞煲 不過每次個雞煲都係得兩隻鮑魚 鮑魚係新鮮嘅 彈牙鮮品既 Good🙃回味酸菜魚🐟酸菜魚嗌左小辣 魚片嘅份量都幾多 冇骨嘅 有魚味 鮮同滑既 但個湯底就普通咗啲 以酸為主 無雞煲甘惹味 佢有豆皮做底 吸左湯撈雞煲醬食一流♨️麻辣小龍蝦🦞唔算大隻 新鮮熱上 啲肉彈牙既 都鮮甜既 沾埋啲麻辣汁都幾好食 我地encore左六次🙃A5澳洲和牛🐃係牛板腱黎 牛味濃 無牛小扒既嫩 旦味道係可以既 不過不失👌其實佢menu仲有其他嘢食 基本嘅丸呀 肉呀 面呀 海鮮有沙白 蝦 同BB聖子 其實應
魔鬼醬鮑魚雞煲🐔
回味酸菜魚🐟
麻辣小龍蝦🦞
A5澳洲和牛🐃
其實佢menu仲有其他嘢食 基本嘅丸呀 肉呀 面呀 海鮮有沙白 蝦 同BB聖子 其實應該有既都有齊嘅
仲試左佢既麻辣皮蛋 皮蛋係半流心 黃金色既 係靚野 旦個汁係敗筆 淡如水甘 失望😑
飲品就普通咗啲 唔多選擇 除左基本既汽水之外 仲有beer 佢有綠茶同洛神花 旦茶味好淡 最後無限encore可樂算了😆
啲樓面服務都幾好態度好好 有講有笑好幫手 甘先係今時今日應有既服務態度🙃
原價$328@三小時任食未計加一 我地食左兩個鐘 每位減50蚊🤩 join埋金會員每日再減50 最後$522落樓 大滿足