2023-01-19
近期最hit 峇里風打卡餐廳🌴𝐊𝐚𝐛𝐨𝐨𝐦✨最正係上層rooftop bar,飽覽維港海景💙下層有落地大玻璃窗,同樣可以欣賞到日落同夜景🏙️餐廳主打東南亞fusion菜式同特色調酒 Staff 好friendly🫶🏻 必須book位‼️FULL HOUSE‼️呢道最出名必食一定係超脆身的tacos😍蝦肉、三文魚籽➕生菜絲呢個組合非常惹味而且refreshing🌮 沙嗲串燒有得揀豬/雞〰️毫無懸念咁揀咗雞肉🐔啖啖肉燒得好香口🤤肉質完全唔柴配沙嗲醬好好味👌🏻主菜揀左海鮮risotto配料豐富幾惹味😆冬蔭公味可以更濃郁就好🫣牛扒賣相唔錯燒得好香有網格紋🥩做到medium rare嘅粉嫩色,肉質有咬口👌🏻仲有烤蔬菜解膩🤪呢道 cocktails造型賣相好靚😍 浴缸配一隻鴨仔,仲有d泡泡同花瓣喺上面🛁🌹呢杯有Vodka, Passion Fruit Purée, Pineapple Juice with Ginger flavour 都幾易入口🤪所以我就醉了😂😂 另一杯Mandalay超好飲!芒果+菠蘿+檸檬🍹酸味突出甜度適中😍
最正係上層rooftop bar,飽覽維港海景💙
下層有落地大玻璃窗,同樣可以欣賞到日落同夜景🏙️