屯门越黎越多高质素既西餐😍 BYOB Coffee Roaster就系其中一间!! 蕃茄忌廉蟹肉寛条面 $88好大堆蟹籽呀!! 见到即刻心心眼😍 捞混左真系每一啖都食到蟹籽😋如图中所见,意粉比较干身 (唔系我最钟意既劲creamy sauce) 蕃茄忌廉sauce既味道都好够,但蟹肉就相对地少左啲,同埋有啲壳!!睇番menu有写系用新鲜蟹肉烹调,有机会有蟹壳!!证明系新鲜!!德国黑麦啤慢煮咸猪手 $138食肉兽当然要嗌大大只既咸猪手😍只猪手真系好大只!! 见到系黑麦啤好似几特别,但食落好似无咩黑麦啤味,仲有些少过咸!!送酒系一流既,不过我地2个人又意粉又猪手又鸡翼,就觉得有啲滞,食剩一半要打包😂下次真系食得晒先至好嗌😜

蕃茄忌廉蟹肉寛条面 $88

德国黑麦啤慢煮咸猪手 $138

蕃茄忌廉蟹肉寛条面
德国黑麦啤慢煮咸猪手
2020-08-15
等候时间
15 分钟 (堂食)
庆祝纪念
纪念日