🌟去到屯门码头,除咗睇海景日落之外,一路都收藏咗呢间Cafe,终于黎食到🌟 Fantasy coffee喺启丰商场地下,有户外座位,营造左露营风嘅感觉,可以好chill咁享受码头风景🌟亦都有室内位,室内气氛唔同,营造左工业水泥feel🍟英式炸鱼薯条 ($138)-黎到嘅份量大得惊人😦-有好多炸到香脆嘅幼薯条🍟-香炸鱼柳,系传统英式厚身嘅鱼,裹左面粉胡去炸,脆酱薄身,炸起外脆内嫩-鱼柳厚身,啖啖肉,绝对鲜嫩,冇Overcooked-配埋自家调制嘅他他酱,英式风味一流,🍝飞鱼杍蟹肉忌廉汁意大利粉 ($148)-忌廉汁调配唔会过腻,加埋飞鱼子增加口感,酱汁出色-蟹肉比嘅份量唔少,食得出海鲜味-意粉煮到 Al Dante, 还原传统意大利意粉风味🥩烧迷迭香羊西冷伴原只大虎虾配薯菜红酒汁 ($208)-一上枱,净系睇分量同摆盘,已经觉得CP值好高-羊西冷煎到完美嘅粉嫩色-口感软腍,肉质细嫩,唔鞋口-羊西冷本身羊肉味味浓郁,用迷迭香腌制后烧,香气更突出,同红酒酱汁好夹-建议夹埋薯蓉,同烤蔬菜一齐食-仲有一只煎到好香嘅大只虎虾🦐-好高质,超级推介🥤冻柠茶 (跟餐加$10)

🌟亦都有室内位,室内气氛唔同,营造左工业水泥feel

🍟英式炸鱼薯条 ($138)

-黎到嘅份量大得惊人😦

-有好多炸到香脆嘅幼薯条🍟

-鱼柳厚身,啖啖肉,绝对鲜嫩,冇Overcooked

-配埋自家调制嘅他他酱,英式风味一流,

🍝飞鱼杍蟹肉忌廉汁意大利粉 ($148)

-忌廉汁调配唔会过腻,加埋飞鱼子增加口感,酱汁出色

-蟹肉比嘅份量唔少,食得出海鲜味

-意粉煮到 Al Dante, 还原传统意大利意粉风味

🥩烧迷迭香羊西冷伴原只大虎虾配薯菜红酒汁 ($208)

-一上枱,净系睇分量同摆盘,已经觉得CP值好高

-羊西冷煎到完美嘅粉嫩色

-口感软腍,肉质细嫩,唔鞋口

-建议夹埋薯蓉,同烤蔬菜一齐食

-仲有一只煎到好香嘅大只虎虾🦐

-好高质,超级推介

🥤冻柠茶 (跟餐加$10)