2024-01-29 312 浏览
话说每个星期日夜晚🍄同男友会固定食云川😆🫶🏻用某🐼同🏠🏠送apps嗌呢间外卖绝对唔少于50次,但因为「懒癌」发作却从未堂食过🫣今次突然有兴致出门散步,于是决定要亲临门店堂食😋🍜酸辣米线-小辣($47➕$1猪颈肉➕$6冻柠乐)🍜麻辣米线-小辣($47➕$1猪颈肉➕$6冻柠乐)米线套餐$47包一款𩠌,猪颈肉需要➕$1,另加一款𩠌➕$10。平过外卖好多啊啊啊~😭(兴奋到喜极而泣)首先系蘑菇最爱嘅酸辣汤底,内有十足嘅肉碎、酸菜、芽菜同韭菜,浓郁开胃🤤sum左葱花点缀,好有食欲!系扫码点单时可拣米线口感系淋D定爽D,或根据个人喜好选择是否需要葱等配菜。蘑菇自己就钟意爽身D嘅米线😋男友偏爱麻辣口味🤭总体黎讲麻辣烫底嘅颜色淡过酸辣,更加香浓。‼️不得不提就系佢哋嘅招牌猪颈肉,每次都必食~口感外焦内腍,烧得岩岩好,浸左汤汁口感更佳👍🍖椒盐鸡软骨黎食云川点可以唔嗌佢哋嘅特色小食🤗其实之前食外卖个阵有嗌过,但送到黎嘅口感就欠佳。今次真系出乎意料好食,热辣辣好香脆😍点埋我最钟意嘅泰式辣酱,一口一粒停唔到🫶🏻🤤

🍜酸辣米线-小辣($47➕$1猪颈肉➕$6冻柠乐)
🍜麻辣米线-小辣($47➕$1猪颈肉➕$6冻柠乐)

🍖椒盐鸡软骨