Happy Friday收工之后又再一次去屯门揾野食,尼间餐厅其实已经留意左好耐,但吾知点解等到今时今日先去😂😂😂一入去,侍应就问有无book枱,过左阵就安排入座仲同我地讲可以食到8点半🤣但我望望只表,而家先6点几。。。睇黎尼到系愈夜愈有机咁就叫左个主菜猪仔骨同意粉海鲜甜虾青芥汁意粉,再加$45转埋做set dinner,咁就可以试埋汤,沙律同蒜蓉包😋😋跟餐既汤,沙律同蒜蓉包好快就送上沙律系胡麻酱加沙律菜,正常味道,无乜特别~蒜蓉包卖相好靓,期望好高,但点知放落口系冻既☹️同埋好烟韧,有啲失望既!反而汤就好好饮😋好浓郁既蘑菇汤!到上意粉喇,卖相都可以,但系将生既海胆同甜虾放系热既意粉上面真系好咩?😬因为到食既时候个温度好似有点怪怪的,好彩最后无事😝整体意粉黎讲,系好食既!我估系有加海胆落去一齐炒个意粉,所以香浓好味!!!好喇~到主菜黎喇😳😳😳其实佢$158尼个价钱我无谂过系咁!大!份!!!!原本谂住4支骨就差吾多喇~我地就一路食一路数,最后数到系10支骨!好夸张牙尼个份量😂😂😂味道都OK吾差既!最开心系尼到有得饮Hoegaarden Rosee~正埋单时发现Hoegaarden Rose

沙律
蒜蓉包
餐汤
跟餐既汤,沙律同蒜蓉包好快就送上
沙律系胡麻酱加沙律菜,正常味道,无乜特别~
反而汤就好好饮😋好浓郁既蘑菇汤!
海鲜甜虾青芥汁意粉
因为到食既时候个温度好似有点怪怪的,好彩最后无事😝
猪仔骨
好夸张牙尼个份量😂😂😂味道都OK吾差既!
Hoegaarden Rosee
最开心系尼到有得饮Hoegaarden Rosee~正
埋单时发现Hoegaarden Rosee / Hoegaarden 只系$48 / 500ml 🤨
下次黎饮几杯都吾觉肉赤😎
2021-07-09