佢个门口咁低调,估唔到啲食物咁有惊喜!由第一个dish开始,惊喜真系一浪接一浪🤤每一碟都好精致,睇得出厨师比足心机去砌碟艺术品出嚟,对眼球都系一种享受🤩啦嗌咗杯sake 好香米味 带微酸 饮落好refreshingAmuse BoucheFresh Sashimi - Ourin Apple - Ponzu Jelly即日新鲜刺身-王林苹果 •柚子醋啫喱A kaebi - Fukuoka Fig - Prawn Crisps赤海虾-福冈无花果 - 赤虾饼Kegani - Burrata - Monaka大闸蟹 • 水牛芝士 -最中饼前菜不得不提系佢𠮶块刺身连柚子醋啫喱🥰刺身劲新鲜,连埋个啫喱食系极之特别又好味,完美演绎左一道出色嘅fusion菜!EntréeZucchini Flower - Katsuobushi - Mentaiko本枯节明太子爽意大利黄瓜花天妇罗Wagyu Tongue - Pomodoro - Shallot烧和牛舌芯Bafun Uni - Ikura - Black Trufffle北海道马其海胆鲑鱼子黑松毫多士之后嘅和牛舌心更加系令到我一食落就双眼发光咁对望

Amuse Bouche

Entrée
本枯节明太子爽意大利黄瓜花天妇罗
烧和牛舌芯
北海道马其海胆鲑鱼子黑松毫多士

之后嘅和牛舌心更加系令到我一食落就双眼发光咁对望🥹超级软林林得黎又劲滑,必须试!而个多士真系一啖落去劲多惊喜😍块多士系外脆内软,上而嘅海胆同鲑鱼子都极鲜甜,令本身唔食海胆嘅我都一试爱上🥰

Main
Livornese - Anguilla Eel - Nduja
利洪内塞式烤鲜穴子
AS Wagyu - Daikon - Enoki
日本15和牛配味噌大根
Awabi - Asari - FuFuFu Rice
鲜鲍鲧浅蜊富山米釜饭

烤鳗鱼块皮烤得劲脆,连埋啲山椒同埋意大利辣酱一啖食真系好正🤤𠮶旧和牛熟度岩岩好劲腍,腌萝卜系超入味😍个煲仔饭都好香鲍鱼味,连埋饭焦食超正,煲仔饭爱好者千祈唔好miss!

Dessert
松の実吉士批
四小味甜品
(Ichigo Tart, Churros Tiramasu, Kuri Canele)

四小味甜品一上枱就比佢惊艳左,砌得劲靓系呢个course dinner嘅一个完美句号☺️当中嘅Churros Tiramasu同Kuri Canele都系我嘅最爱🫶🏾

总结黎讲,呢个course呢个价真系好值得🥰环境坐得舒服,服务100分,菜式精致又好味!推介!