2022-12-20 688 浏览
边炉达人朋友推荐呢一间🤣 呢个天气火锅店简直一位难求🥶 呢间系行精致路线 主打手工火锅汤底 打边炉都好似食得好健康咁🙆🏻‍♀️💕 其实除返开同任食火锅差唔多价 但系质素高好多‼️❣️火焰三椰鸡锅 $328汤底简直深得我心( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 睇店员整汤底好似睇表演咁🥳 首先用牛油炒香啲鸡件🐓 然后赞酒点火🔥 然后加原个椰青椰皇水 再加埋佢哋嘅汤底滚☺️ 净系个汤已经饮咗两碗 超正👅🤤煮汤嘅鸡件都有好多又好滑 唔使嗌咁多肉🐓❣️老友鬼鬼 $78呢个系可以即食㗎🙆🏻‍♀️ 之前有啲系要煮熟个滑先食得🫣 碌完汤食都仲系好脆 又索左汤汁(๑❛︎ڡ❛︎๑)☆︎❣️美国安格斯牛肉 $268有干冰效果🤣 牛肉系偏贵啲 但系质素对得住🐄 ❣️手打咸蛋黄虾丸 $52呢度都主打好多手工丸滑同饺💕👅 好精致好弹牙 里面嘅咸蛋黄有流心😛❣️杂菜拼盘 $88教大家一个小贴士☝🏻为咗避免见到唔钟意食嘅菜 我叫拼盘会写明唔要啲咩菜🤣冰菜好得意 口感好特别‼️ 打边炉嘅蒸气简直系最佳保暖🥶 有几间VIP房 超适合一班朋友黎 打边炉系越多人食越平🤣 呢度装修环境都靓同新净🙆🏻‍♀️🔥
边炉达人朋友推荐呢一间🤣 呢个天气火锅店简直一位难求🥶

火焰三椰鸡锅
老友鬼鬼
美国安格斯牛肉
手打咸蛋黄虾丸
  • 美国安格斯牛肉(中)