2021-10-12
以日本鬼怪為主題嘅人氣拉麵店,門口到店舖入面嘅鬼怪裝飾,加埋背景音樂傳來嘅陣陣鼓聲,就感受到濃濃嘅氣氛👹🥁雖然平時好怕辣,但係嚟到梗係要嗌呢度嘅特色麻辣拉麵啦,辣度同麻度都可以揀,第一次食就試吓小辣小麻先,麻辣令原本嘅味噌湯底冇咁單調,濃郁嘅湯底香而不油膩,越食越惹味🤤🔥拉麵較粗身,所以食落份量好多,夠晒飽肚,麵質唔錯都幾掛湯👍🔥炒豆芽菜辣麻辣味增拉麵 份量十足嘅豆芽菜,經過爆炒嘅玉米筍同豆芽菜食落好香好有鑊氣,為整碗拉麵增添唔少風味😋😋🔥增量叉燒辣麻味增拉麵超厚既增量叉燒,啖啖肉,食肉獸嘅至愛🐷好軟腍,充滿油脂香,非常邪惡😍🔥味玉蛋嘅顏色比平時食到嘅深色,好有蛋香,如果再流心一啲就完美啦🤩🔥肉碎飯肉碎飯都做得好出色,細細碗份量唔會太多,肉碎香得嚟又唔會過鹹,食到辣辣地嘅時候可以解下辣,食到最後好飽都俾我哋清晒🤤❤️
🔥炒豆芽菜辣麻辣味增拉麵
🔥增量叉燒辣麻味增拉麵