𠮶日去试咗两个午市套餐:➀ //🍲午市火锅定食(两位起)//黑蒜黄金锅 | 澳洲M5肩胛肉+西班牙粟饲猪梅肉 $198包括:自选汤底 + 定量肉类150g + (自助区) 火锅配料及饮品首先要赞一赞火锅汤底好出色👏🏻今次拣嘅汤底系黑蒜黄金锅🧄✨ 有大量蒜头、黑蒜,仲有好多蚬肉,成个汤味道清甜,忍唔住饮咗好多😆 平时好少食黑蒜,今次一试即刻爱上左🥰 等我特别讲一下黑蒜嘅好处🖤🧄黑蒜经过发酵之后冇一般蒜头辛辣嘅味道,反而味道甘甜☺️原来亦都对身体好多益处:例如抗衰老、降血压、增强免疫力,预防感冒、预防脑退化症等等😳💪🏻💁🏻‍♀️继续讲返个火锅: 🥩两款肉类质素正常自助区嘅火锅配料选择算唔少,蔬菜几新鲜🥦🥬, 酱料亦有十多款选择;饮品除咗普通汽水之外,亦有提供自家制冷泡茶,例如白桃乌龙茶、洛神花茶🍵🍑🌺另外都有提供两款台湾热食,包括台式肉燥饭同南乳猪手。➁ // 🍜台湾红烧牛肉面 $118//面系刀削面🔪 口感弹牙,份量慷慨 ; 红烧牛肉亦好软腍入味,推介👍🏻整体觉得环境企理,店员都友善,会主动帮我哋加汤底听店员讲餐厅嚟紧好似会改menu,会推出【全日优惠套餐】同埋【下午茶套餐】,大家可以留意吓
𠮶日去试咗两个午市套餐:

➀ //🍲午市火锅定食(两位起)//
黑蒜黄金锅 | 澳洲M5肩胛肉+西班牙粟饲猪梅肉 $198

首先要赞一赞火锅汤底好出色👏🏻

黑蒜黄金锅

💁🏻‍♀️继续讲返个火锅
🥩两款肉类质素正常
另外都有提供两款台湾热食,包括台式肉燥饭同南乳猪手。

➁ // 🍜台湾红烧牛肉面 $118//
面系刀削面🔪 口感弹牙,份量慷慨 ;
红烧牛肉亦好软腍入味,推介👍🏻
台湾红烧牛肉面

整体觉得环境企理,店员都友善,会主动帮我哋加汤底
听店员讲餐厅嚟紧好似会改menu,会推出【全日优惠套餐】同埋【下午茶套餐】,大家可以留意吓😙

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🐽 整体评分 : 8/10